Garantie en Retourneren

Garantie

Op alle artikelen van Seksarikelenkopen.nl zijn de wettelijke garantiebepalingen van toepassing. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Er kan geen aanspraak op de garantie worden gemaakt bij:
• beschadiging door opzet of door nalatigheid;
• beschadiging door verkeerd gebruik of nalatig onderhoud;
• normale slijtage;
• artikelen die een beperkte levensduur hebben.

Bij een defecte artikel of een artikel dat niet of niet naar behoren functioneert, neem dan contact op met onze klantenservice voor de aanvraag van een garantieformulier. Stuur het ingevulde garantieformulier met het defecte artikel zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na melding naar ons op. Defecte geretourneerde artikelen zonder garantieformulier of een niet volledig ingevuld garantieformulier worden niet in behandeling genomen en het artikel wordt op uw kosten naar u terug gezonden. Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor uw rekening.

Modelformulier voor garantie Seksartikelenkopen.nl

Download via deze link het modelformulier voor garantie.

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@seksartikelenkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Als uitzondering op dit retourrecht bij Seksartikelenkopen.nl zijn slips, strings, kousen en seksspeeltjes (speeltjes voor genitaal en/of anaal gebruik) die om hygiënische redenen niet kunnen worden teruggezonden indien de verpakking/sealing is aangebroken. Als bij een dvd de verzegeling dan wel de sealing is verbroken, kan deze eveneens niet worden geretourneerd.

Modelformulier voor herroeping Seksartikelenkopen.nl

Download via deze link het modelformulier voor herroeping.